SALTSET – Tehotyyny

Lihasten hieromiseen ja rentouttamiseen
Materiaali 100 % puuvillaneulos  pestävä päällinen, sisällä pieniä puupalloja, sekä karkeaa merisuolaa.
Mikäli tilaat useampia tuotteita kerralla, tilauksesta voidaan sopia alennusta.
29,75 €
24 ,00 € + 5,75 €+ postikulut

Tuotetta ei voi pestä, eikä säilyttää kosteassa paikassa, koska suola sulaa helposti.

Kuva 1 ja 2 Hoida kipupisteitä (merkattu oranssilla) Tehotyynyllä kevyesti hieroen ja välillä painaen Tehotyynyn puupalloilla. Aluksi vähän kerrallaan, koska alussa käsittelyn jälkeen tulee seuraavana päivänä kipua. Käytä hoidossa oman kehon painoa avuksi, niin samalla voit rentoutua.

Kuva 3 Purentalihaksia voi hoitaa hieromalla ja asettamalla Tehotyyny käteen ja painamalla korvan, leukaperän kipeitä kohtia. Korvan yläreunassa on usein kipeitä kohtia, paina puupallolla kevyesti korvan yläosaa ja venytä hieman ylöspäin. Tee tämä kokeillen varovasti. Kallonpohjalihaksia voit hoitaa asettamalla Tehotyyny kädessä pään taakse hakemalla kipukohdat ja painamalla/hieromalla niitä.

Kuva 4 Hoida käden ja peukalon kipukohtia Tehotyynllä painaen tyynyllä kipupisteitä.

Kuva 5 Aseta Tehotyyny pehmeälle tyynylle, upota kyynärpää keskelle tyynyä ja liikuttele kyynärpäätä. Puupallot hierovat kyynärpään kipukohtia joka suunnalta. Jos kädessä on kireyttä, voit samalla hieroa kättä puupalloja vasten.

Kuva 6 Aseta Tehotyyny lattialle matolle tai sängyn päälle poikittain selkään nähden. Mene makaamaan tyynyn päälle niin että puupallot on selkärangan molemmilla puolin. Makaa rauhassa ja anna selän rentoutua. Kun selkärangan vierestä lihakset rentoutuvat fasettilukko laukeaa ja lievä skolioosikin helpottaa.

Kuva 7 Voit pitää Tehotyynyä polvien väissä ja muuttamalla asentoa puupallot hierovat ja löysäävät kipukohtia.

Rintakehän hoitaminen helpottaa hengitystä ja parantaa ryhtiä. Aseta Tehotyyny matolle/sängylle rinnan alle ja makaa siinä rauhassa välillä tehden sivulle päin pientä liikettä. Hoito vaikuttaa rentouttaen koko ylävartaloa.

Käsien hieronta Tehotyynyllä rentouttaa ja rauhoittaa, koska kädet ovat usein jännittyneet.

Jalat kannattaa hieroa pitkillä vedoilla ylöspäin Tehotyynyä kuljettaen. Jalkapöydän päällä on usein kipeitä kohtia, joten nekin lihakset kannattaa käsitellä. Säären etuosat kannattaa hieroa, koska niissä voi esiintyä penikkatautia.

Tehotyynyllä on hyvä hoitaa jalan kipuja painamalla päkiällä pientä puupalloa ja liikuttelemalla jalkaa tyynyn päällä etsien jalan kipukohdat. Kantapäätä voit hoitaa samalla tavalla pyöritellen kantapäätä pallon päällä Kantapään takaosaa ja akillesjännettä voi myös hieroa Tehotyynyn palloilla. Voit hieroa jalkojasi Tehotyynyllä pitkillä vedoilla jos jaloissa on penikkatautia, säären etupuolella.

Itsehoito kannattaa ottaa tavaksi, koska se parantaa verenkiertoa ja näin hoitaa lihaskipua ja selluliittia.