SALTSET – Puurulla

Hoida kehon jumeja miellyttävästi
Pyöreä puurulla on miellyttävän tuntoinen ihoa vasten ja sillä voi hoitaa koko kehon jumeja silloin kun sinulla on aikaa. Puurulla on kevyt ja sitä voi kuljettaa matkallakin mukana. Hieronta/käsittely täytyisi tehdä aina sydämeen päin, joten ota tämä huomioon hoitaessasi kehoasi.

Kehon hoito on hyvä aloittaa jalkapohjista. Aseta rulla matolle ja jalka rullan päälle. Kuljeta jalkaa kevyesti rullan päällä. Vaihda jalan asentoa niin, että ulkosyrjä, sisäsyrjä ja kantapää tulee käsiteltyä. Jalan pitkiä lihaksia voi rentouttaa makaamalla kyljellään, asettamalla puurulla pohkeen/reiden alle. Venytyksiä voi tehdä vähän kerrallaan niin lihaksien kireydet helpottavat.

Polven hoidossa aseta puurulla polvitaipeeseen ja vedä kädellä nilkasta jalkaa pakaraa kohden, näin puurulla jää tiukasti polvitaipeeseen ja rentouttaa polven ympärillä olevia lihaksia. Jos polvi on kipeä tee tämä varovasti kokeillen.

Pohjetta hoitaessa voi puurullan pyörivää liikettä käyttää apuna. Ota kahdella kädellä kiinni puurullast ja aseta se polven taakse. Vedä rullaa itseäsi päin niin se hieroo reiden takaosaa ja samoin voi käsitellä reiden sisä- ja ulkosyrjän. Tämä vaikuttaa myös alaselkää rentouttaen.

Käsissä on usein kipeitä kohtia johtuen kännykän/tietokoneen käytöstä. Aseta rulla matolle, pöydälle, jalan päälle, ihan missä tuntuu mukavimmalta ja anna puurullan kulkea käden kaikki puolet kyynärpäähän asti. Kyynärpäätä voit hoitaa maaten kyljellään asettamalla rulla käden alle. Kuljeta kyynärpäätä rullan päällä ja pysähdy välillä ja anna kipukohdan painaa puuta venyttäen lihasta.

Puurullalla voi hoitaa myös purentalihaksia, otsaa, korvan seutua, kevyesti rullaten tai painaen puuta vasten.

Lavan ja hartiaseudun jumia voi hoitaa asettamalla rulla lavan reunan alle makuuuasennossa tyynyä apuna käyttäen. Kädellä voi pitää rulan päästä kiinni hieman sitä kohottaen niin venytys osuu juuri hartiaseuden jumikohtaan. Tämä venytys täytyy tehdä varovasti kokeillen, koska sen vaikutus on niin voimakas.

Kaikki hoito täytyy aloittaa vähän kerrallaan, näin vältyt liialliselta kivulta. Älä laita puurullaa selkärangan alle, koska tuote on tarkoitettu lihasten jumien hoitoon.

Puurulla on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

14,90 € + postikulut
sis alv 2,90 €
puurulla lihasjumi