SALTSET – Puukolmio

Kehon hoitoon
Kehossa on kaikkialla kipupieteitä, ns. triggerpisteitä, joita voi hoitaa painamalla niitä puukolmiota vasten.

 

Lavan kohdalla on usein eniten haittaavat kipupisteet, jotka aiheuttavat selkä-, pää- sekä käsikipua. Kolmiopalan voi asettaa tyynyn päälle lavan kipukohtaa hoitaessa, jolloin tyyny pehmentää hoitoa. Aseta kolmio lavan kipukohtaan ja makaa rentona hetken, nosta/liikuttele kättä ja pyöräytä olkapäätä, jumit aukeavat.

Älä laita puukolmiota selkärangan alle, koska tuote on tehty triggerpisteiden hoitoon.

Käsissä on kipupisteitä mm. peukalon tyvessä ja ranteessa. Kännykän käyttö aiheuttaa käteen kipua. Kolmiopalan terävät päät tunkeutuvat hyvin kipukohtiin.  Liikuttele ja paina puukolmiolla kipukohtaa. Käsittely kannattaa ottaa tavaksi, koska jumien hoitaminen vaatii aikaa.

Jalassa saattaa olla pinnetila johtuen jalan virheasennosta. Aseta kolmiopala päkiän alle ja käy läpi varpaiden nivelvälit ja paina kolmiopalaa kokeillen löytyykö kipukohtia. Päkiän keskikohdassa voi olla pinnetila, joka saattaa kipeyttää jalkaa eri kohdista. Jalkapohjassa on useita mahdollisia kipukohtia, joten niitä kannattaa painella useista kohdista.

Reisien ja pohjelihasten hoidossa kyljellään maaten, aseta kolmiopala reiden alle etsien kipukohtia ja anna jalan painaa kolmiopalaa.

Voit kokeilla myös iskiashoitoa kolmiopalalla. Jos se aiheuttaa liikaa kipua aseta kolmiopala pakaran alle ja anna sen painaa kipukohtaa.

Kolmiopalalla hoito saattaa aluksi aiheuttaa kipua ja kannattaakin pitää hoidossa väliä. Hoidon voi tehdä joko hieromalla kolmiopalalla kipeitä kohtia tai makuuasennossa asettamalla kolmiopala kipeään kohtaan.

Kolmiopala on valmistettu Suomessa.

12,40 € + postikulut
sis alv 2,40 €