Hoitava merisuolatyyny

Lievittämään lihaskipua ja helpottamaan hengitystä
Merisuolalla kehon hoitaminen on vanha, luonnollinen hoitomuoto. Merisuolatyyny on erinomainen ”unikaveri” aikuisille ja lapsille.

Merisuola lievittää lihaskipuja sekä helpottaa hengitystä. Ennaltaehkäisee hengityselinten tulehdustauteja ja helpottaa liman poistumista kehosta. Merisuola edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja näin ylläpitää kehon hyvinvointia.

Astmaatikoilla tyyny toimii suolahuoneen tavoin helpottaen hengitystä. Merisuolahoito on vanha reumasairauksien hoitomuoto. Koliikkivauvoilla aseta tyyny vauvan selkää vasten helpottamaan kipua. Älä pidä tyynyä yön aikana pään alla niin vältyt puutumisen tunteelta. Aseta tyyny joko oman tyynyn alle tai viereen.

Tyynyn rakenne:

Tyynyn päällinen on puuvillakangasta, vesipesu 40 ℃.

Tyyny sisällä on polyesterivanua, vesipesu 30 ℃.

Toinen tyyny, pehmusteena polyesterivanua ja karkeaa merisuolaa, kutsutaan heinäsuolaksi. Tätä tyynyä ei voi pestä, koska suola sulaa.

Tyynyä kannattaa välillä ravistella niin suola jakaantuu tasaisemmin tyynyyn.

Saltset Hoitava merisuolatyyny on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Mikäli tilaat useampia tuotteita kerralla, tilauksesta voidaan sopia alennusta.

27,30 €
(22,00 € + 5,28 €)
+ postikulut

Käytä hoitavaa tyynyä yön aikana oman tyynyn alla helpottamassa hengitystä ja syventämässä unen laatua. Voit pitää tyynyä myös hartioiden, selän, lonkan ja alaselän alla rentouttamassa kehoa.

Saltset Hoitotyynyjen kankaat vaihtelevat kankaiden saatavuuden mukaan. Saltsetin Facebook -sivuilla on kuvia saatavilla olevista tyynykankaista. Tyynyjen rakenne on sama kuin kuvan tyynyissä.