Hoitava merisuolatyyny

Lievittämään lihaskipua ja helpottamaan hengitystä
Merisuolalla kehon hoitaminen on vanha, luonnollinen hoitomuoto. Merisuolatyyny on erinomainen ”unikaveri”.

Merisuola lievittää lihaskipuja sekä helpottaa hengitystä. Ennaltaehkäisee hengityselinten tulehdustauteja ja helpottaa liman poistumista kehosta. Merisuola edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja näin ylläpitää kehon hyvinvointia.

Astmaatikoilla tyyny toimii suolahuoneen tavoin helpottaen hengitystä. Merisuolahoito on vanha reumasairauksien hoitomuoto. Älä pidä tyynyä yön aikana pään alla niin vältyt puutumisen tunteelta. Aseta tyyny joko oman tyynyn alle tai viereen.

 

Tyynyn rakenne:

Tyynyn päällinen on puuvillakangasta, vesipesu 40 ℃.

Tyyny sisällä on polyesterivanua, vesipesu 30 ℃.

Toinen tyyny, pehmusteena polyesterivanua ja karkeaa merisuolaa, kutsutaan heinäsuolaksi. Tätä tyynyä ei voi pestä, koska suola sulaa.

Tyynyä kannattaa välillä ravistella niin suola jakaantuu tasaisemmin tyynyyn.

Saltset Hoitava merisuolatyyny on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Mikäli tilaat useampia tuotteita kerralla, tilauksesta voidaan sopia alennusta.

Merisuolatyynyn käytön kokemuksien perusteella havaittu, että jatkuvassa käytössä merisuolan teho vähenee. Parhaimillaan merisuolan teho on noin vuoden ajan. Sitten olisi hyvä vaihtaa Merisuolatyynyn suolatyyny uuteen. Voit tilata vaihtotyynyn jo tilauksesi yhteydessä ja vaihtaa sen kun suolan teho vähenenee. Merisuolatyynyyn vaihtotyynyn hinta muun tilauksen yhteydessä on 12,40 e/kpl ( sis alv 2,40e)

27,30 € + postikulut
Sis alv 5,28 €

Käytä hoitavaa tyynyä yön aikana oman tyynyn alla helpottamassa hengitystä ja syventämässä unen laatua. Voit pitää tyynyä myös hartioiden, selän, lonkan ja alaselän alla rentouttamassa kehoa.

Saltset Hoitotyynyjen kankaat vaihtelevat kankaiden saatavuuden mukaan. Saltsetin Facebook -sivuilla on kuvia saatavilla olevista tyynykankaista. Tyynyjen rakenne on sama kuin kuvan tyynyissä.