Lasten hoitava Unityyny

Helpottamaan hengitystä ja syventämään unen laatua
Merisuolalla kehon hoitaminen on vanha, luonnollien hoitomuoto. Unityyny on erinomainen ”unikaveri” aikuisille ja lapsille. Käytä hoitavaa tyynyä yön aikana tyynyn alla helpottamassa hengitystä ja syventämässä unen laatua. Merisuola hoitaa kasvu-kipuja sekä helpottaa hengitystä. Ennaltaehkäisee hengityselinten tulehdustauteja ja auttaa liman poistumista kehosta. Merisuola edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja näin ylläpitää kehon hyvinvointia. Astmaatikoilla merisuolatyyny toimii suolahuoneen tavoin helpottaen hengitystä. Merisuolahoito on vanha reumasairauksien hoitomuoto.

 

Tyynyn rakenne

Tyynyn päällinen puuvillakangasta, vesipesu 40 ℃ .
Tyyny, jonka sisällä on polyesterivanua, kevyt vesipesu 40 ℃
Merisuolatyyny – pehmusteena polyesterivanua, sisältää karkeaa merisuolaa, jota kutsutaan heinäsuolaksi. Tätä tyynyä ei voi pestä, koska suola sulaa.

Saltset hoitava merisuolatuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

24,50 € + postikulut

Käytä hoitavaa tyynyä yön aikana tyynyn alla helpottamassa hengitystä ja syventämässä unen laatua.

Koliikkivauvoilla aseta tyyny vauvan selkää vasten tai vatsan puolelle rentouttamaan kehoa. Älä pidä tyynyä yön aikana pään alla, näin vältyt puutumisen tunteelta.

Kasvukivut helpottuvat kun pidät tyynyä jalan alla yöllä tai päivällä.

Saltset Hoitotyynyjen kankaat vaihtelevat kankaiden saatavuuden mukaan. Saltsetin Facebook -sivuilla on kuvia saatavilla olevista tyynykankaista. Tyynyjen rakenne on sama kuin kuvan tyynyissä.