SALTSET – Hierova matto

Hoida kehon jumeja miellyttävästi
Hierova matto  on pieni puuvillamatto, joka rentouttaa helposti ja tehokkaasti kipeät jumit kehossasi. Usein kehon kireydet ovat kehon toisella puolella, johtuen kehon virheasennoista.  Hierovalla matolla pyritään saamaan kehoon tasapaino, niin että seisoessa hartiat olisi samalla tasolla ja lantio olisi oikeassa asennossa.

Maton toisessa päässä on suolanauha,  joka hieroo tehokkaasti kireitä lihaksia ja toimii matossa hierovana  osana. Matto pehmentää hierontaa.

Makaamalla lattialla maton päällä, hierova osa lapojen alla ja lisäämällä kehoon sivusuunnassa keinuvan liikkeen, ihan kylkiin asti, nauha pureutuu tehokkaasti kireisiin kohtiin. Hieronnan voi antaa vaikuttaa hartioissa ja olkapäissä.  Hoito on rentouttavaa, kun makaa rauhassa ja annat nauhan painaa ja hieroa kipukohtaa.

Hierovan maton mukana on toinen suolanauha. Jos yhden suolanauhan hoito käy liian kipeää, voit laittaa toisen suolanauhan matossa olevan suolanauhan viereen sopivalle kohdalle ja taitella maton niin että venytys tuntuu miellyttävältä.

Lantiossa saattaa olla virheasentoja, johtuen jalkojen kireyksistä. Asettamalla maton hierovan osan alaselän alle ja keinumalla hiljalleen puolelta toiselle, kireydet löytyvät helposti. Voit hieroskella vähän kerrallaan kireyksiä pois koko kehosta. Alussa tuntuu kipeältä, siksi käsittelyssä kannattaa edetä hiljalleen.

Kallonpohjan, purentalihasten, korvan seudun lihaksia hoitaessa maton voi laittaa isolle rullalle, niskan alle ja pienemmän rullan kallonpohjalihasten alle hierottavuus tuntuu sopivalta. Paina kipeitä lihaksia hetken matolla ja liikuttelle välillä päätä sivusuunnassa. Ole varovainen korvan seudun käsittelyssä, näin säästyt huimauksen tunteelta. Kallonpohja ja niskalihasten venyttely tapahtuu selällään. Venytystä voi tehostaa painamalla olkapäätä alaspäin.

Vatsalla maaten maton voi asettaa sopivalle rullalle olkapään tai rintalihaksen alle venyttämään mm. lavankohottajalihasta, joka vaikuttaa kallonpohjaan saakka.

Hierovan maton voi pestä koneessa 30 asteessa hienopesussa, kun ensin ottaa suolanauhan pois matosta.

 

Tuotteella on  PRH:n hyväksymä mallisuoja.

47,10 € + postikulut
sis alv 9,10 €