Hierova Helminauha

Kehon jumien aukaisemiseen sekä lihaskipujen hoitamiseen
Tuotetta on hyvä pitää kaulalla ehkäsemässä esim. migreeniä. Sillä voi venyttää niskan kireitä lihaksia. Tuotteen voi asettaa niskan, kireitten takaraivon/purentalihasten alle ja maata rentoutuen ja väillä muuttaen  asentoa, jotta venytys kohdistuu eri kohtiin. Hiero myös otsan, poskien sekä leukaperien lihaksia, se virkistää kasvoja ja hoitaa ihoa.
Tuotteen rakenne

Materiaali: Laadukas ja kestävä puuvillavelour sekä karkea merisuola. Tuotteessa kestävä kiinnitysnauha.

Kankaan väri voi vaihdella riippuen kankaan saatavuudesta.

Saltset Hierova Helminauha on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Mikäli tilaat useampia tuotteita kerralla, tilauksesta voidaan sopia alennusta.

Lyhyt Hierova Helminauha:
Helppo laittaa vaikka yön ajaksi polven, kyynärpään ympärille. Päivällä Hierovaa heminauhaa voi pitää kaulalla rentouttamassa hartioita.
27,30 €
(22,00 € + 5,28 €)+ postikulut
Pitkä Hierova Helminauha:
Pidempi yltää niskan takaa hartioiden etukautta selän taakse jossa kiinnitys. Hieroo hartioita ja koko yläkehoa. Parantaa ryhtiä  ja voi pitää päätteellä työskennellessäkin.
43,40 €
(35,00 € + 8,40 €)+ postikulut

Aloita kehon hoito vähän kerrallaan, koska lihakset kipeytyvät alussa helposti.

Aseta tuote käsien, hauiksen kautta ristiin rinnan päälle ja liikuttele käsiä niin, että tuote kiristyy ja venyttää lihaksia.

Reisien lihakset venytellään samoin asettamalla tuote ristiin reisien ympärille liikutellen jalkoja niin, että tuote venyttää lihaksia.

Ranteiden ja nilkkojen lihaksia hoidetaan asettamalla tuote tiukasti käsien tai nilkkojen ympärille, niin että Hierova Helminauha venyttää lihakset tehokkaasti. Venytyksen tehokkuutta voi lisää tekemällä kädellä/nilkalla pyörittävää liikettä hiljalleen.

Tuotetta ei voi pestä, eikä säilyttää kosteassa paikassa, koska suola sulaa helposti.