Hierova Helminauha

Kehon jumien aukaisemiseen sekä lihaskipujen hoitamiseen
Hierova Helminauha on tarkoitettu kehon jumien aukaisemiseen sekä lihaskipujen hoitamiseen. Käsien, kyynärpään ja hartialihasten sekä polven, penikkataudin ja reisilihasten rentouttaminen tapahtuu tuotteella pitkillä, rentouttavilla venytysliikkeillä.

Reisien ja käsien lihasten venyttely helpottaa polvi- ja kyynärpääkipuja. Hierova Helminauha soveltuu myös purenta- ja kallonpohjalihasten hoitamiseen painamalla tuotetta kipeää lihasta vasten.

Oman kehon hoitaminen opettaa kehon tuntemusta ja auttaa kehon virheasentojen korjaamista. Näin elämän laatu paranee ja itseluottamuskin nousee.

Tuotteen rakenne

Tuote on valmistettu sekoitekankaasta, sidontanarusta (käytetään huonekalujen jousituksessa) sekä karkeasta merisuolasta.

Saltset Hierova Helminauha on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

29,00 € + alv 24 %
+ postikulut

Aloita kehon hoito vähän kerrallaan, koska lihakset kipeytyvät alussa helposti.

Aseta tuote käsien, hauiksen kautta ristiin rinnan päälle ja liikuttele käsiä niin, että tuote kiristyy ja venyttää lihaksia.

Reisien lihakset venytellään samoin asettamalla tuote ristiin reisien ympärille liikutellen jalkoja niin, että tuote venyttää lihaksia.

Ranteiden ja nilkkojen lihaksia hoidetaan asettamalla tuote tiukasti käsien tai nilkkojen ympärille, niin että Hierova Helminauha venyttää lihakset tehokkaasti. Venytyksen tehokkuutta voi lisää tekemällä kädellä/nilkalla pyörittävää liikettä hiljalleen.

Tuotetta ei voi pestä, eikä säilyttää kosteassa paikassa, koska suola sulaa helposti.